Kıbrıs

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, UFÜ , Study More ve Alyasin Grup iş birliğinde düzenlenen tanıtım etkinliğine katıldı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, UFÜ , Study More ve Alyasin Grup iş birliğinde düzenlenen tanıtım etkinliğine katıldıCumhurbaşkanı Ersin Tatar, UFÜ , Study More ve Alyasin Grup iş birliğinde düzenlenen tanıtım etkinliğine katıldı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Uluslararası Final Üniversitesi (UFÜ), Study More Eğitim Danışmanlık Şirketi ve Alyasin Grup iş birliğinde düzenlenen uluslararası acenteler tanıtım etkinliğine katıldı.

Cumhurbaşkanlığı’ndan verilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Tatar, 40’a yakın acente, uluslararası üne sahip 10 influencer ve bir çok misafirin katıldığı etkinlikte konuşma yaptı.
Cumhurbaşkanı Tatar, Uluslararası Final Üniversitesi’nin genç bir üniversite olmasına rağmen eğitimde fark yarattığını ve geldiği noktanın gurur verici olduğunu dile getirerek, Türkiye Final Okulları ve Acapulco Group ortaklığı ile oluşturulan bu güçlü yapının daha buyük başarılara imza atacağına olan inancını belirtti. 
“Tanıtım amaçlı adamızda bulunan devlet yetkilisi, acente ve tanıtım ekipleri ile bir arada olmaktan mutluluk duymaktayım” diyen Cumhurbaşkanı Tatar, Ortadoğu’dan adaya gelen öğrencilerin kültürel olarak fazla yabancılık çekmediğine değindi ve gelen öğrenci sayısının artmasını temenni ettiğini söyledi. 
Organizasyonun yapılmasına öncülük eden Study More ve Alyasin ekiplerine teşekkür eden Cumhurbaşkanı Tatar, Final grubunu bu etkinliğe evsahipliği ve sponsorluk yaptığı için tebrik etti.

(GÜL) Fotoğraflı 

Bir yanıt yazın